Go back

G-ploeg Waasland-Beveren beleeft topdag op Football Kick-Off 2014

Tekst: Ward Callens - Foto: Valy Van de Merlen

Op zondag 12 oktober 2014 vond in het nationaal voetbalcentrum in Tubeke de jaarlijkse Football Kick-Off plaats, de vijfde editie alweer van het grootste G-voetbaltoernooi van het land. Football Kick-Off is een project van de Football + Foundation van de KBVB en heeft als doelstelling de afstand verkleinen tussen het reguliere voetbal en het G-voetbal. Het doet dat o.a. door de inbreng van bekende trainers, spelers en scheidsrechters en door de deelnemende teams te laten spelen in de officiële tenues van de clubs. Het bezorgt de deelnemers een onvergetelijke dag!

20141012_125233plat

Naar goede gewoonte was ook dit jaar de G-ploeg van Waasland-Beveren vertegenwoordigd. Maar liefst meer dan 60 teams hadden zich voor deze editie ingeschreven. Voor W-B tekenden ook trainer Ronny Van Geneugden, tevens gelegenheidscoach van de G-ploeg, en Jonny Rowell present. Onder hun toeziend oog speelde de G-ploeg van W-B enkele wedstrijden tegen o.a. KV Mechelen en Roeselare. Voorts gingen de W-B-spelers op de foto met enkele (oude) bekenden uit het Belgisch voetbal, zoals Kenny Thompson, Filip De Wilde en Johan Boskamp.

FullSizeRender (1)plat