Go back

Golfinitiatie als teambuilding voor de spelersgroep

Tekst & foto's: Ward Callens

Geen trainingssessie op het voetbalveld vandaag voor de spelersgroep, wel een golfinitiatie bij Golfclub Beveren. Spelers en trainers trokken dinsdagnamiddag naar het Beverse golfterrein in Kallo, op een boogscheut van de Freethiel, om te leren driven, putten en chippen. Het initiatief voor de teambuilding werd door de spelers zelf genomen.

20141007_151325plat

De spelers werden na hun aankomst deskundig gebrieft en vervolgens in drie groepjes ingedeeld. De groepjes kregen in rotatiesysteem de beginselen van het driven, putten en chippen mee. David Destorme en Kenny Steppe werkten als geoefende golfers zelfs enkele holes af. Het golfen ging duidelijk niet iedereen even goed af. Anderen toonden zich een waar talent op de golfbaan. Zo excelleerde Jonny Rowell in het putten en David Addy en Milos Maric in het chippen. Wouter Corstjens had snel de kneepjes van het vak onder de knie op de driving range.

Na enkele uren op de golfbaan zocht de groep het clubhuis op voor een gezellige maaltijd, de ideale afsluiter van een aangename dag. Woensdag is het weer ‘business as usual’ op de Freethiel en wordt er weer met de bal getraind.

20141007_155929plat