Go back

In memoriam: Ward Goossens

Met veel droefheid vernamen wij het overlijden van Eduard ‘Ward’ Goossens (30 oktober 1930 – 29 september 2014). De voormalige trainer en jeugdbestuurslid van KSK Beveren overleed op 83-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding. Ward (tweede van rechts op de foto) was jarenlang jeugdtrainer van SK Beveren en groeide uit tot een echt clubmonument. Al in de jaren 50 van de vorige eeuw gaf hij training aan de jeugdspelers van Beveren.

Ward had een groot supportershart en was een graag geziene gast op de Freethiel. Als vaste abonnee van Waasland-Beveren woonde hij niet alleen de wedstrijden van de A-kern bij, hij was ook meer dan regelmatig een aandachtige toeschouwer bij de trainingen van W-B. Daarnaast was hij vaak te zien bij de beloftewedstrijden van W-B.

Met het overlijden van Ward Goossens verliest W-B een warme en trouwe supporter die door velen gemist zal worden op de Freethiel.  Wij betuigen ons diepste medeleven aan de familie en vrienden van Ward en wensen hen veel sterkte toe in deze periode.

Uitvaartdienst op zaterdag 4 oktober 2014 om 9.45 u. in de dekenale kerk van Sint-Martinus, Grote Markt, Beveren. Mogelijkheid tot groeten op donderdagavond tussen 18.30 en 19.00 u. in Rouwcentrum Melis, Yzerhand 49, Beveren.