Go back

Spelersbus krijgt grondige make-over

Tekst: Ward Callens - Foto's: Kevin Reyns

Vanaf vandaag zal je niet meer naast de spelersbus van Waasland-Beveren kunnen kijken. De touringcar van Presentcars bvba – De Korenbloem kreeg de voorbije dagen een grondige restyling van reclameatelier Digital Design. Het resultaat kan je nu zaterdag voor het eerst van dichtbij bewonderen tijdens de opname van ons nieuwe clublied in het stadion (klik hier voor meer info).

Er werd gekozen voor een ontwerp geheel conform de huisstijl van de club, inclusief slogan, logo en stijlelement. Achteraan staat de boodschap “volg ons”… op onze sociale mediakanalen natuurlijk! De blauwkleurige achtergrond is een foto van onze vierende achterban in vak E na de wedstrijd Waasland-Beveren – KV Oostende op 5 oktober 2013. Het was de eerste zege van het seizoen toen. Enkele supporters zijn herkenbaar in beeld. Wie weet was jij wel aanwezig tijdens de betreffende match en herken jij jezelf binnenkort wel op onze spelersbus.

Ten slotte geven we nog enkele weetjes mee over het ‘wrappen’ van de bus. Het printen en lamineren van de stickers nam een tweetal dagen in beslag, het kleven zelf drie dagen. Er kwam 60 m² folie aan te pas voor de achtergrond en nog eens 10 m² folie voor logo en teksten. Zaterdag krijgt de vernieuwde bus al zijn vuurdoop voor de verplaatsing naar KV Kortrijk.

Meer foto’s van de make-over van de spelersbus kan je bekijken op onze Facebook-pagina.