Go back

Winnende loten snoepverkoop t.v.v. vzw Fajar Baru

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Zoals u wellicht al gemerkt heeft, stond de wedstrijd van voorbije zaterdag tegen KRC Genk in het teken van Fajar Baru. Enkele zusters van Filip Neri en Koen Vondenbusch, drijvende krachten achter vzw Fajar Baru, kwamen de aftrap nalen. Verder werd in speciale shirts gespeeld die online geveild worden, werd per verkocht wedstrijdticket €1 afgehouden voor het opvangtehuis in Indonesië en werden er speciale snoepzakken verkocht met automatische deelname aan een tombola.

De verkoop van die snoepzakjes was een groot succes. Een onschuldige kinderhand lootte nadien de winnende nummers van de tombola:

  • 99 – winnaar gesigneerd wedstrijdshirt Waasland-Beveren
  • 15, 32, 89 en 167 – winnaars duoticket voor Waasland-Beveren – KV Oostende (01-11-2014) of Waasland-Beveren – Moeskroen-Péruwelz (29-11-2014).

De winnaars worden verzocht spoedig contact op te nemen met het secretariaat zodat wij de gewonnen prijzen kunnen overhandigen.

 

Op eBay loopt een veiling van de speciale wedstrijdshirts waar de spelers van Waasland-Beveren één speelhelft in aantraden tegen KRC Genk. Supporters hebben nog tot donderdagavond de tijd om een bod uit te brengen op het shirt van hun favoriete speler. De opbrengst gaat integraal naar vzw Fajar Baru voor de bouw van een nieuw tehuis en een polikliniek. Ook de gesigneerde wedstrijdbal van SBB, matchbalschenker van de wedstrijd tussen W-B en Genk, wordt in de veiling opgenomen. Bied HIER op de unieke Select-bal, voorzien van het logo van Waasland-Beveren en dat van de Jupiler Pro League, geschonken door SBB.