Go back

Download ‘W-B Kiosk’ en ontvang wedstrijdbladen op je smartphone!

Waasland-Beveren is een digitale toepassing rijker. Na onze nieuwe Facebook-applicatie waarmee gratis tickets gewonnen kunnen worden (klik hier voor meer info), bieden wij nu ook een fonkelnieuwe leesapp aan! Met deze applicatie, Waasland-Beveren Kiosk, geven we onze supporters de mogelijkheid om diverse printuitgaven van W-B digitaal te raadplegen op hun smartphone. Het gaat voorlopig om wedstrijdbladen, clubmagazines en de clubgids van het seizoen 2014-2015. Voor elke officiële wedstrijd van W-B kan je zeer eenvoudig en razendsnel het wedstrijdblad met ploegopstellingen downloaden via de app!

Genoeg van al dat papierwerk? Dan is deze app zeker iets voor u! Bovendien is hij gratis te downloaden in de App Store van Apple en de Play Store van Android. De app werd ontwikkeld voor WB door Weldon Magazines en E-dition en is vindbaar via verschillende zoektermen, maar als u gewoon ‘Waasland-Beveren’ ingeeft in de App Store of Play Store kan u hem niet missen. Het kan natuurlijk nog eenvoudiger: klik op de onderstaande links om meteen naar W-B Kiosk in de App Store en Play Store te gaan.

W-B Kiosk in de App Store van Apple

W-B Kiosk in de Play Store van Google/Android