Go back

Freethielnieuws 12-11: groepstraining & bezoek aan woonzorgcentra

Tekst & foto's: Ward Callens

Op 11 november, Wapenstilstandsdag, hadden ook de spelers van Waasland-Beveren een vrije dag. Op woensdag 12 november werden de trainingen hervat op de Freethiel. De groep kwam ’s ochtends bijeen voor de groepstraining. Aboubakar Oumarou en Mijusko Bojovic werken verder aan hun revalidatie. Milos Maric vervolgt zijn individueel programma.

20141112_123639plat

Aansluitend stond een bezoekje ingepland aan enkele woonzorgcentra in het Beverse. Omdat dat niet allemaal op één dag kan, worden volgende week dinsdag enkele andere woonzorgcentra in Beveren bezocht door de spelersgroep. Het was woensdag alvast een aangename kennismaking tussen de spelers en enkele oudere inwoners van Beveren. Ze gingen graag met elkaar op de foto en de spelers signeerden posters en schonken vlaggen aan de bewoners van de woonzorgcentra.

Maandagavond had de voltallige groep voor aanvang van een gemeenschappelijk etentje nog een bezoek gebracht aan Interioo, dit ter gelegenheid van de opening van een gloednieuwe showroom van de W-B-partner.

20141110_181101plat

Praktische mededeling: Wegens onderhoudswerken is het ticketsysteem voorlopig niet toegankelijk en is er dus geen ticketverkoop. Vanaf donderdag 13 november kan u weer bij ons terecht. Tickets voor onze thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht op zaterdag 20 december (alsook voor onze duels tegen Moeskroen-Péruwelz en Sporting Charleroi).