Go back

Freethielnieuws 26-11: dochtertje voor D’Ulivo

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Heuglijk nieuws op de Freethiel. Rechtsachter Cédric D’Ulivo is dinsdag vader geworden van een dochtertje, Anna. Het kersvers gezinnetje stelt het wel. D’Ulivo verblijft nog in Marseille, maar keert eerstdaags terug naar Beveren.

Woensdag werkte de groep in de voormiddag een veldtraining af. Na de lunch werd in groepjes gewerkt. Op het programma: blessurepreventieoefeningen, krachttraining en oefeningen op baltechniek. De spelers uit de A-kern die dinsdagavond meespeelden in het oefenduel met KSV Bornem kregen een hersteltraining. Mijusko Bojovic en Milos Maric vervolgen hun individueel programma, net als Aboubakar Oumarou, die woensdag al een stukje meetrainde met de groep, namelijk een pasvorm.

Jonny Rowell en Renaud Emond trainden vandaag weer mee met de groep. Rowell liep in de wedstrijd bij Club Brugge een lichte verrekking op, Emond incasseerde in die partij een kniestoot op de quadriceps, een zogenaamde hondenbeet. Hun reactie op de groepstraining wordt van nabij opgevolgd.