Go back

Van Geneugden: “Alle krediet voor onze spelers én supporters”

Tekst: Ward Callens & Birger Vanduyfhuys - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Trainer Ronny Van Geneugden loofde na afloop van de gewonnen competitiewedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz de aanwezige W-B-supporters. “Ik wil alle krediet geven aan mijn spelers, maar ook zeker aan onze supporters. Met hun steun zijn we er in de tweede helft vol voor gegaan. Ze schreeuwden ons naar voren, met het gekende resultaat. Zij bleven ons altijd steunen, op goede en minder goede momenten.”

De wedstrijd zelf had volgens de oefenmeester twee gezichten. “In de eerste helft speelden we angstig. Er was geen balcirculatie en we durfden de bal niet vragen. Nochtans hadden we een goede trainingsweek achter de rug na onze match bij Club Brugge. Op 27 december gaan we terug naar Jan Breydel. We zeiden tegen de spelers: “Tussen die twee wedstrijden moet het gebeuren.” Na de 0-1 gingen de kopjes naar beneden. Gelukkig hebben we de situatie in de tweede helft kunnen rechtzetten met de steun van het publiek.”