Go back

Veiling wedstrijdshirts t.v.v. Fajar Baru brengt meer dan €2.000 op!

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Tijdens de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen KRC Genk droegen de spelers van Waasland-Beveren speciale shirts met het logo van Fajar Baru. Die unieke wedstrijdshirts werden op eBay geveild ten voordele van vzw Fajar Baru, die het opvangtehuis in Jakarta, Indonesië financieel ondersteunt voor de bouw van een nieuw tehuis en een nieuwe polikliniek. W-B deed zijn duit in het zakje door €1 per verkocht wedstrijdticket te doneren aan de vzw, en ook de opbrengst van de shirtveiling gaat integraal naar Fajar Baru.

Dat niet alleen onze club, maar ook onze supporters zeer sociaal geëngageerd zijn, merkten we al gauw op tijdens de veiling. De gesigneerde shirts -en de wedstrijdbal geschonken door SBB die eveneens werd geveild- brachten voorlopig niet minder dan €2.157,60 op! De veiling van de laatste shirts loopt nog (klik hier!)  tot 7 november. Bemachtig dus nog snel de laatste exclusieve shirts ten voordele van Fajar Baru!

Ben jij de trotse eigenaar geworden van één van de geveilde Fajar Baru-shirts? Vanaf donderdag 6 november kan je ze komen afhalen aan het secretariaat. Je kan er ook voor kiezen ze te laten opsturen per post (zoals aangegeven in de veiling).

Welke shirts brachten het meest op? Hier de top 5:

  1. Jonny Rowell: €180
  2. Colin Coosemans: €178,50
  3. Renaud Emond: €100,75
  4. Amido Baldé: €86,50
  5. Mijusko Bojovic: €84,50