Go back

AIMS Tools nieuwe shirtsponsor W-B

Waasland-Beveren is trots u te melden dat het met AIMS Tools uit Temse een nieuwe Diamond Partner heeft. AIMS Tools zal als hoofdsponsor tot het einde van het lopende seizoen op de wedstrijdshirts van de A-kern prijken.

AIMS Tools is een jonge, snelgroeiende onderneming met een zeer gevarieerd cliënteel, van de bouw-, industrie- en transportsector, tot de voeding- en zorgbranche. Via zijn uitgebreide webwinkel bereikt het Wase bedrijf ook de particuliere markt.

Het assortiment van AIMS Tools bestaat uit duizenden professionele kwaliteitsproducten: persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen, onderhoud- en bevestigingsproducten voor alle sectoren, tot volledige werfinrichting in de bouwsector. Kortom, AIMS Tools tracht een totaalpakket aan te bieden en gaat voor 100 % klanttevredenheid. Op de website www.aimstools.be kan u een greep uit het aanbod terugvinden.

De clubleiding van Waasland-Beveren is fier dat het met AIMS Tools een nieuwe partner uit de streek mag verwelkomen op de Freethiel en wenst de onderneming en zaakvoerder Geert Rooman een vruchtbare samenwerking toe. AIMS Tools krijgt als hoofdshirtsponsor een voorname plaats op het wedstrijdtenue van Waasland-Beveren, namelijk op de centrale positie tussen het clublogo en het logo van Remo-Frit.

Op die positie preek tot op heden het logo van StarBet, dat flexibel meedenkt met de club waardoor de bestaande overeenkomst opengebroken werd. Met een logovermelding op de rugzijde, onder de spelersnamen, én bovenaan op de voorzijde blijft StarBet prominent in beeld op de shirts. Tijdens de wedstrijd Waasland-Beveren – Sporting Charleroi, op zaterdag 13 december, zijn de nieuwe wedstrijdshirts voor het eerst te bewonderen.

Ten slotte willen wij nog een dankwoordje richten aan onze voorzitter, Jozef Van Remoortel, die het afhandelen van de overeenkomst met AIMS Tools mee in goede banen geleid heeft. Klik op onderstaande foto om naar de website van AIMS Tools te surfen!

20141213_112555kl