Go back

Allemaal samen tegen lepra en TBC

Ook in 2014 organiseren de Pro League en haar clubs hun jaarlijkse Kerstactie. Deze Kerstactie is de eerste met de nieuwe sociale partner van de Pro League en haar clubs, Damiaanactie. De actie zal daarom ook volledig in het teken staan van de strijd tegen lepra en TBC. Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League, dus ook die van Waasland-Beveren, één helft spelen met een bijzonder logo op hun shirts. Dat logo verenigt het Pro League +-logo, het logo van de sociale acties van de Pro League en het logo van Damiaanactie.

De shirts worden vanaf vrijdag 19 december te koop aangeboden via eBay. De loopt tot zondag 28 december, 23.59 u. Wil jij een gesigneerd en matchworn shirt van je favoriete speler uit de Jupiler Pro League? Ga dan je kans en bied mee op de unieke shirts! Naast de speciale wedstrijdshirts kan je ook bieden op enkele unieke items en belevenissen!

  • Een avond Champions League all-in met Johan Boskamp
  • Een etentje met alle analysten van Stadion
  • Een wedstrijd (België vs. Cyprus) voor en achter de schermen met radioman Peter Vandenbempt
  • Een wedstrijd van je favoriete ploeg voor en achter de schermen van de tv-productie, tot en met de interviews aan de zijlijn!
  • Shirts van Gert Verheyen, Eddy Snelders (Standard de Liège), Frédéric Waseige en anderen

 

De opbrengst van de Kerstactie van de Pro League gaat integraal naar Damiaanactie. Klik hier om naar de veiling te gaan!

 

BELANGRIJK:

 

  • Er worden geen shirts verzonden. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door de Pro League en kan tot 30 januari zijn shirt ophalen in de clubshop of het secretariaat van de club. De betaling gebeurt ter plaatse.
  • Er kunnen geen fiscale attesten toegekend worden voor de shirtveiling.
  • De shirts worden door de kernspelers gedragen tijdens de wedstrijd. Elk shirt wordt ook gehandtekend.

 

DAMIANBASE_DUT_PT