Go back

Cercle Brugge – W-B (27-12): nuttige info

Op zaterdag 27 december trekt Waasland-Beveren naar het Brugse Jan Breydelstadion voor de laatste competitiewedstrijd van het jaar, tegen Cercle Brugge. 6 supportersclubs leggen een bus in naar Brugge: Beverboys, Moet Kunnen, WB De Groene, WB United, De Duif en de Freethielvrienden. Zij krijgen een leuk kerstcadeautje mee van de club: 4 bakken bier in elke bus! Daarnaast kunnen alle aanwezige supporters maar beter hun wedstrijdticket bijhouden, want het zal gelden als consumptiebon voor onze thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem op zaterdag 17 januari. (later meer daarover)

De combiregeling is niet van kracht dus ook als individuele supporter kan je met de wagen de verplaatsing naar Brugge maken. Volwassen bezoekers in Jan Breydel betalen €18 voor een zitplaats. Jongeren tussen 12 en 16 jaar en andersvaliden betalen €8, kinderen jonger dan 12 jaar €5. Te volgen reisroute: E 40 – afrit 6 Jabbeke – volg de pijlen Jan Breydelstadion.

 

Update 27-12 (14.00 u.): Sneeuwval in Brugge, maar het veld in Jan Breydel werd vanmiddag goedgekeurd. Geen problemen met regen of sneeuw, de wedstrijd kan dus gewoon doorgaan! Wees voorzichtig op de baan a.u.b.!