Go back

Dinsdag en woensdag = pannenkoekendag in de Jeugdkantine!

Elke dinsdag en woensdag kunnen jeugdspelers en hun trainers terecht in de jeugdkantine naast het Freethielstadion voor gratis pannenkoeken! Concreet worden jeugdploegjes na afloop van hun training opgevangen in de jeugdkantine, begeleid door hun trainer.

Familie, ouders en vrienden zijn uiteraard ook van harte welkom. Bezoekers betalen op dinsdag en woensdag slechts 2 jetons voor een drankje en 2 pannenkoeken! Info en reserveringen ter plaatse in de jeugdkantine.

 

Zet ook alvast volgende datum in je agenda: vrijdag 9 januari 2015. Op die dag, tussen 18.30 en 19.30 u., zijn jeugdspelers, alle ouders en jeugdbestuursleden van Waasland-Beveren van harte welkom in de jeugdkantine voor een feestelijke nieuwjaarsdrink. Drank en borrelhapjes wordt voorzien om samen tijdens een gezellige en gemoedelijke receptie het nieuwe jaar in te zetten. Hopelijk tot dan!