Go back

Freethielnieuws 09-12: Oumarou en Maric trainen weer met de groep!

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Er viel vandaag goed nieuws te rapen op de Freethiel: Aboubakar Oumarou en Milos Maric trainden voor het eerst weer volledig mee met de groep. Mijusko Bojovic en Niels De Pauw vervolgden dinsdag hun revalidatie. De Pauw werkte buiten een individueel programma af.

Voor Oumarou komt de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Charleroi hoe dan ook nog te vroeg, de Kameroener is na maandenlange afwezigheid immers nog maar aan zijn eerste trainingsweek met de groep bezig. Oumarou blesseerde zich eind augustus aan de knie, uitgerekend in de wedstrijd tegen de Karolo’s. Voor Maric wordt het nog even afwachten hoe hij deze trainingsweek doorkomt. De middenvelder is een vijftal weken onbeschikbaar geweest nadat hij op het veld van KAA Gent uitviel met een hamstringblessure.