Go back

Freethielnieuws 15-12: beloften in actie tegen Zulte Waregem

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De beloften van Waasland-Beveren komen vanavond weer in actie. Om 19.30 u. staat de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem gepland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Sint-Niklase Puyenbekestadion. Drie spelers van de A-kern staan tussen de lijnen: doelman Benny Rogiest, Zakaria M’Sila en Arne Van den Eynde.

De spelers van de A-kern hadden vandaag, maandag 15 december, hun wekelijkse rustdag. Robson Severino da Silva en Hrvoje Cale, die tijdens de wedstrijd tegen Sporting Charleroi beiden vroegtijdig naar de kant moesten, maakten er gebruik van om langs te gaan bij de kiné. Robson moest al kort na de pauze gewisseld worden. Diagnose: contusie aan de enkel. De verdediger volgt voorlopig een individueel programma en is onzeker voor de wedstrijd tegen Anderlecht. Cale liep eveneens een contusie op, aan de kuit, maar sluit dinsdag wellicht aan bij de groep.

Verder nog een praktische mededeling: PR Sport, onze fanshop aan het Stadionplein, sluit tussen woensdag 17 december en donderdag 25 december de deuren voor een korte vakantie. Op zaterdag 20 december, rond de competitiewedstrijd tegen Anderlecht, is de winkel uiteraard wel geopend!