Go back

Oud-spelers SK Beveren weldra weer herenigd op de Freethiel

Heinz Schönberger, Wilfried Van Moer, Peter van Vossen, Jean-Marie Pfaff, Lambert Smid of André De Poortere. Allemaal klinkende namen uit het recente en minder recente voetbalverleden. Clubiconen, ooit iemands jeugdheld. Allen hebben ze ooit op de Freethiel rondgelopen en daar mag de club best trots op zijn! In de komende maanden zullen al deze en talrijke andere oud-spelers van SK Beveren weer te bewonderen zijn in het Freethielstadion!

Waasland-Beveren nodigt de komende weken namelijk alle oud-spelers en voormalige trainers van SK Beveren uit om een wedstrijd van Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League bij te wonen op de Freethiel. Ons doel is om voor elk decennium, vanaf de jaren 60 tot de jaren 2000, zo veel mogelijk spelers en trainers die in die periode actief waren voor de club samen te brengen en op het veld te huldigen voor ons supporterspubliek.

In onze gezellige Business Club kunnen al deze clubiconen voor en na de wedstrijd samen met hun voormalige collega’s herinneringen ophalen en  bijpraten. De aanwezige oud-spelers en -trainers krijgen daarnaast nog een leuk aandenken mee naar huis. En uiteraard zorgen wij ervoor dat deze heuglijke momenten worden vereeuwigd door onze clubfotograaf. Een kwartier voor de aftrap zullen de oud-SKB’ers gehuldigd worden op het plein!

 

Wanneer worden welke oud-spelers van SK Beveren gehuldigd op de Freethiel?

  •            W-B – Sporting Charleroi: spelers & trainers uit het SKB van de jaren 60
  •            W-B – Zulte Waregem: spelers & trainers uit het SKB van de jaren 70
  •            W-B – KV Mechelen: spelers & trainers uit het SKB van de jaren 80
  •            W-B – KV Kortrijk: spelers & trainers uit het SKB van de jaren 90
  •            W-B – KAA Gent: spelers & trainers uit het SKB van de jaren 2000

 

Update! Voor de wedstrijd Waasland-Beveren – Charleroi hebben volgende oud-spelers hun aanwezigheid al bevestigd: Theo Bauwens, Roger Brosens, Freddy Buyl, Norbert De Bock, André De Poortere, Raymond De Smet, Mon Goossens, Jean Janssens, Billy Quintelier, Gilbert Robbrecht, Jacques Roelandt, Eddy Roelandt, Bob Rogiers, Theo Ruymbeke, Eddy Van Berghen, Willy Van de Velde, André Van der Linden, Rudy Van Goethem, Freddy Van Gremberghe en William Verdonck.