Go back

Reünie oud-spelers SK Beveren uit de jaren 60 voor W-B – Charleroi

Op zaterdag 13 december voor aanvang van de wedstrijd Waasland-Beveren – Sporting Charleroi vindt de eerste reünie en huldiging van oud-spelers van SK Beveren plaats. Voor deze wedstrijd worden de oud-SKB’ers uit de jaren zestig gehuldigd. De oud-spelers worden om 19.45 u. op het veld verwacht om de aanwezige supporters te groeten en vice versa. Wees er zaterdag dus zeker op tijd bij om samen de helden van vroeger in de bloemetjes te zetten. De aanwezige Beveren-iconen krijgen na afloop van de samenkomst een passend aandenken mee naar huis.

André De Poortere, Theo Ruymbecke, Gilbert Robbrecht, Eddy Van Berghen, Freddy Buyl, Jacques Roelandt, Theo Bauwens, Omer Janssens, Bob Rogiers, Eddy Roelandt, Mon Goossens, Willy Van de Velde, Roger Brosens, Freddy Van Gremberghe, Billy Quintelier, André Vanderlinden, Jean Janssens, Norbert De Bock, Raymond De Smet, Martin Vets, Luc Van Campenhout, Cyriel Braem, John Van Abbeny, Jean-Baptiste Pfaff en Antoon Pfaff hebben hun aanwezigheid al bevestigd. We zien hen zaterdag terug op de Freethiel!

 

Hieronder een overzicht van de geplande reünies van oud-SKB’ers.

  •            W-B – Sporting Charleroi (13-12): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 60
  •            W-B – Zulte Waregem (17-01): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 70
  •            W-B – KV Mechelen (31-01): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 80
  •            W-B – KV Kortrijk (14-02): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 90
  •            W-B – KAA Gent (28-02): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 2000