Go back

Ronny Van Geneugden niet langer T1

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren neemt afscheid van hoofdtrainer Ronny Van Geneugden. Het contract tussen de club en de oefenmeester wordt met onmiddellijke ingang verbroken. Dat werd dinsdagmiddag unaniem beslist tijdens een zitting van de Raad van Bestuur.

De voornaamste oorzaken voor het vertrek van Van Geneugden zijn in de eerste plaats de sportieve resultaten van de voorbije weken (0/9), samen met de makke prestaties op het veld. In dat opzicht zullen overigens ook de spelers op hun verantwoordelijkheden gewezen worden. Er wordt nu zo snel mogelijk bekeken wie de club verder sportief moet leiden in het vervolg van de competitie. De overige leden van de technische staf blijven in elk geval op post.

Het clubbestuur wenst Ronny Van Geneugden te danken voor zijn inzet van de afgelopen maanden. Hij heeft steeds blijk gegeven van veel werklust en professionalisme en had een goede relatie met de medewerkers van de club, vrijwilligers en vast personeel. Gezien de recente resultaten kon de club echter niet anders dan tot deze beslissing over te gaan.