Go back

‘W-B on ice’ op dinsdag 23 december

Naar jaarlijkse gewoonte staat vanaf midden december weer de ijspiste opgesteld aan de Beverse Markt, een initiatief van de gemeente Beveren. Dit jaar tekent Waasland-Beveren weer present op de ijspiste, namelijk op dinsdag 23 december in het namiddagblok (14.00 – 17.30 u.). De spelers en trainers van de A-kern komen langs en verder zal de fanshop ook aanwezig zijn met merchandising en kledij.

Schaatsers die in het blauw & geel of vrijetijdskledij van W-B komen krijgen een gratis ticket voor de wedstrijd Waasland-Beveren – Zulte Waregem op zaterdag 17 januari (aftrap: 20.00 u.). Naast de schaatspiste staan er op de Markt ook heel wat nevenactiviteiten gepland, zoals Music for Life, en is er een gezellige, winterse drankkraam. Neem voor leuke foto’s en meer ook eens een kijkje op de Facebook-pagina vna IJspiste Beveren, klik hier.

Ijspiste banner 2014 bslider