Go back

W-B on Ice: spelers ontmoeten supporters in gezellige kerstsfeer

Tekst: Ward Callens - Foto's: Kevin Reyns

Tussen 13 december en 4 januari staat op de Beverse Markt naar jaarlijkse gewoonte een schaatspiste opgesteld met daarrond kraampjes in een gezellige kerstsfeer. Dinsdagnamiddag maakten de spelers en trainers van Waasland-Beveren tijd om even lans te gaan bij de piste en te proeven van de winterse sfeer. Heel wat (jonge) supporters tekenden eveneens present op deze ‘W-B on ice’, waardoor spelers en fans elkaar in een gezellige, informele omgeving konden ontmoeten.

De regen leek even de spelbreker te worden, maar gelukkig kon de groep terecht in de knusse chalet Den Uitschuiver. Verder was de fanshop aanwezig met een kraam en kregen supporters die in het geel & blauw kwamen schaatsen een ticket voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem op 17 januari.

 

IMG_0141plat

IMG_0096plat