Go back

Akkoord over transfer Vanzo, KVM polst naar Coosemans

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren en Club Brugge hebben een akkoord over een transfer van Floriano Vanzo naar de club. Ook met de speler is er reeds een akkoord. Vrijdag zet Vanzo in principe zijn handtekening onder een verbintenis die de 20-jarige Belg tot medio 2016 op de Freethiel houdt. Vanzo is een aanvallend ingestelde speler die ook op de flanken uit de voeten kan. Hij kwam uit de jeugdopleiding van AFC Tubize via Parma naar Club Brugge.

Vanuit verschillende media werd de onmiddellijke overstap van doelman Colin Coosemans naar KV Mechelen aangekondigd. Die berichten zijn voorbarig. Wij kunnen enkel bevestigen dat KV Mechelen polste naar de voorwaarden voor een onmiddellijke transfer van Colin Coosemans naar Mechelen. Van een ruilovereenkomst Colin Coosemans – Jerry Vandam is hoegenaamd geen sprake.