Go back

Amido Baldé naar Hapoel Tel Aviv

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Amido Baldé vertrekt per direct naar de Israëlische eersteklasser Hapoel Tel Aviv. Als hij er slaagt voor zijn medische testen, maakt Baldé er het seizoen vol. De aanvaller is eigendom van Celtic Glasgow en speelde op huurbasis bij Waasland-Beveren. De spits keert aan het einde van het seizoen in principe dus terug naar Schotland. Maandag nam Baldé afscheid van zijn ploegmaats.

Baldé nam een droomstart bij Waasland-Beveren met zijn werelddoelpunt tegen Zulte Waregem, maar daarna had de 23-jarige aanvaller het moeilijk om zich door te zetten op de Freethiel. Hij kwam 15 keer in actie bij W-B en trof daarin 1 keer raak. Wij houden eraan Amido te danken voor zijn inzet van de voorbije maanden en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn profcarrière.