Go back

Floriano Vanzo en Jonathan Wilmet zetten krabbel bij W-B

Tekst & foto's: Ward Callens

Zoals donderdag reeds aangekondigd heeft Floriano Vanzo (28-04-1994) vandaag na het afleggen van zijn medische proeven een contract getekend bij Waasland-Beveren. De Belgische flankaanvaller met Italiaanse roots komt over van Club Brugge en bereikte op de Freethiel een overeenkomst tot medio 2016. Vanzo, 20 lentes jong, zal het rugnummer 28 dragen. Hij behoort niet tot de wedstrijdkern voor de match bij Lierse.

Ook Jonathan Wilmet zette vrijdag zijn handtekening onder een overeenkomst met W-B. De flankspeler, net 29 geworden, wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van reeksgenoot KV Oostende, met een bijkomende optie voor 2 seizoenen. Wilmet en trainer Guido Brepoels kennen elkaar nog van hun periode bij Sint-Truiden. Wilmet speelde 3 seizoenen op Staaien en eindigde met de Kanaries vierde in het jaar na de promotie. De Waal kwam verder ook uit voor Willem II in de Nederlandse Eredivisie, Westerlo in tweede klasse, en KV Mechelen en KV Oostende in de Jupiler Pro League. Wilmet krijgt het rugnummer 32.