Go back

Freethielnieuws: beloften weer in actie

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Op maandag 19 januari komen de beloften van Waasland-Beveren ook weer in actie. De belofteploeg van trainer Tim Bavré treedt na Nieuwjaar aan in Poule B van de hoogste beloftecompetitie, samen met Cercle Brugge, KAA Gent, Westerlo, KV Oostende, Moeskroen-Péruwelz, Charleroi en KV Mechelen. Vanavond staat de thuiswedstrijd tegen KV Oostende op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld om 19.30 u. in het Puyenbekestadion. A-kernspelers Steppe, Addy, M’Sila, Deflem, Van den Eynde en de jarige Niels De Pauw (19) staan op het selectieblaadje van Bavré.

De spelersgroep kwam vanmiddag samen voor een videoanalyse en veldtraining. Arthur Irawan, Jonny Rowell, David Destorme, Hrvoje Cale en Cédric D’Ulivo volgen een aangepast programma. Robson Severino da Silva was ziek. Dinsdag staan er twee veldtrainingen op het programma.