Go back

Stevig programma voor de groep, Vermeulen met succes geopereerd

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

De spelersgroep kreeg vandaag een stevige trainingsdag voorgeschoteld. Er stond een indoor krachttraining op het programma, gevolgd door 2 veldtrainingen. Siebe Blondelle was er niet bij. Hij werd vandaag geopereerd aan de pink. Morgen sluit hij wellicht gewoon weer aan bij de groep. Ook Jorn Vermeulen heeft zich intussen met succes laten opereren aan de kruisbanden. De rechtsachter onderging de ingreep in AZ Monica bij dr. De Clerck. Het rechterbeen van Vermeulen zit in het gips, waardoor hij de komende weken op krukken zal moeten lopen. Daarna kan hij aan zijn herstel beginnen. Zijn revalidatieperiode zal een zestal maanden in beslag nemen.

Kenny Steppe zal het de komende dagen rustig aan moeten doen. De doelman moest vandaag de training verlaten na een stevig duel waarbij zijn hoofd werd geraakt. Mijusko Bojovic, Jonny Rowell en Robson Severino da Silva werken een individueel programma af.

Vanaf woensdag zal de spelersgroep 4 dagen samen zijn en intensief werken tijdens een ministage op eigen grond. De spelers verblijven in Hotel Beveren en trainen op de eigen oefenvelden. Ook biedt de ministage de kans aan de nieuwe trainer om individuele gesprekken te voeren met de spelers en om duidelijke afspraken te maken. Verder vermelden we nog graag dat op deze zesde januari 2015 keeperstrainer Erik Amelinckx 52 kaarsjes mocht uitblazen!

 

Praktische mededeling: deze week is er geen ticketverkoop aan het secretariaat. Vanaf volgende week kan u weer bij ons terecht voor de voorverkoop van de wedstrijd tegen Zulte Waregem (zaterdag 17 januari).