Go back

Freethielnieuws: vierdaagse afzondering van start

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Vanaf vandaag, woensdag 7 januari, verblijven de spelersgroep en technische stafleden van Waasland-Beveren 4 dagen in Hotel Beveren voor een korte ministage, of beter een afzondering. Het is de ideale gelegenheid voor trainer Guido Brepoels om op een intensieve manier samen te werken met zijn spelers en hen beter te leren kennen. De oefenmeester maakte woensdagavond al tijd vrij voor enkele gesprekken. Daarvoor werd er 2 keer stevig getraind op de Freethiel, 2 uitgebreide veldtrainingen om de groep op scherp te zetten.

David Addy en Amido Baldé sluiten later deze week aan. Baldé verblijft nog in Guinee-Bissau met zijn zieke moeder. Aboubakar Oumarou sloot vandaag aan en trainde 2 keer mee met de groep. Kenny Steppe, Mijusko Bojovic, Robson Severino da Silva en Jonny Rowell volgen een individueel aangepast programma. Siebe Blondelle sluit donderdag aan na zijn operatie aan de pink.