Go back

Freethielnieuws: W-B wint oefenpot tegen Racing Mechelen

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Vrijdagavond stond er een oefenwedstrijd ingepland tegen tweedeklasser Racing Mechelen. De weersomstandigheden maakten het moeilijk te voetballen op het kunstgrasveld in Puyenbeke, maar de wedstrijd kon toch doorgaan. W-B won de winderige oefenpot uiteindelijk met 2-1. Robin Henkens en David Hubert tekenden in de tweede periode voor de Beverse doelpunten nadat de bezoekers al vroeg in de eerste helft op voorsprong waren gekomen.

W-B trad met volgende spelers aan: Coosemans (46′ Steppe), Oppong (46′ De Pauw), Sousa, Corstjens, Blondelle, Henkens (68′ Van den Eynde), Maric (68′ M’Sila), Hubert, Cale (68′ Deflem), Vukusic (46′ Luyckx) en Oumarou. Aboubakar Oumarou stond voor het eerst sinds zijn knieblessure weer op het veld in een wedstrijd. Hij maakte de 90 minuten vol. Mijusko Bojovic, Robson en Jonny Rowell vervolgden hun individueel programma. De overige spelers die niet in actie kwamen hadden voor de middag nog meegetraind met de groep, maar werden ’s avonds rust gegund.

Zaterdag kwam de ministage tot haar einde met een laatste ontbijt in Hotel Van der Valk en een uitlooptraining op de Freethiel. Zondag heeft de groep een vrije dag. Maandagochtend worden de trainingen weer hervat.