Go back

Freethielnieuws: zestal uit A-kern mee naar beloftematch

De beloften van Waasland-Beveren spelen op maandagavond hun tweede competitiewedstrijd in Poule B, nadat de eerste met 6-1 werd gewonnen van KV Oostende. Tim Bavré mag op het veld van Cercle Brugge beschikken over Daimy Deflem, Niels De Pauw, Alec Luyckx, Arne Van den Eynde, Zakaria M’Sila en Dylan De Belder.

Op de Freethiel stond vandaag ook een veldtraining op het programma. Hrvoje Cale sloot aan bij de groep nadat hij dit weekend ziek binnen bleef. Jorn Vermeulen en Mijusko Bojovic revalideerden in de praktijk. Jonny Rowell, David Destorme, Arthur Irawan Kevin Osei en Floriano Vanzo werkten een aangepast programma af op het veld. Morgen, dinsdag 27 januari, staan er 2 veldtrainingen op het programma. Ante Vukusic kreeg enkele dagen vrijaf om zijn pasgeboren dochtertje te bezoeken in Kroatië.