Go back

Kalenderupdate speeldagen 28, 29 en 30

Op maandag 26 januari maakte de Pro League de definitieve speeldata bekend van de drie laatste speeldagen van de reguliere competitie, speeldagen 28, 29 en 30. Voor Waasland-Beveren gaat het om de thuisduels tegen provinciegenoten KAA Gent en Sporting Lokeren met tussendoor de verplaatsing naar KV Oostende.

Het speelmoment van de wedstrijd tegen kustploeg KVO blijft behouden op zaterdag 7 maart, aftrap om 20.00 u. Onze thuisduels tegen KAA Gent en Sporting Lokeren werden wel verlegd. De Buffalo’s ontvangen we op zondag 1 maart om 20.00 u., Lokeren wordt partij gegeven op zondag 15 maart om 14.30 u. Die laatste wedstrijd, de laatste in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League, valt samen met de andere 7 wedstrijden van speeldag 30. Noteer de data alvast in uw agenda, het belooft nog een spannend competitieslot te worden!