Go back

Reünie oud-spelers SKB uit de jaren 70 voor W-B – Zulte Waregem

Op zaterdag 17 januari, voor aanvang van de wedstrijd Waasland-Beveren – Zulte Waregem vindt onze tweede reünie en huldiging van oud-spelers van SK Beveren plaats. Het gaat meer bepaald om de spelers en trainers uit de jaren 70. Menig supporter denkt dan spontaan terug aan de succesrijke periode eind jaren zeventig, waarin Beveren eerst de Beker van België won en het seizoen daarop landskampioen werd. Heel wat helden van toen zijn er zaterdag alvast bij op de Freethiel!

De oud-spelers worden rond 19.45 u. op het veld verwacht om de aanwezige supporters te groeten en vice versa. Wees er zaterdag dus zeker op tijd bij om samen deze oud-spelers in de bloemetjes te zetten. De aanwezige Beveren-iconen krijgen na afloop van de samenkomst een passend aandenken mee naar huis. Onder anderen Wilfried Van Moer, Heinz Schönberger, Freddy Buyl, Marc Baecke, Eddy Jaspers, Robert Rogiers en oud-trainer Urbain Braems zijn er zaterdag alvast bij. Met meer dan 30 zullen ze in totaal aanwezig zijn, de oud-spelers van SK Beveren uit de jaren 70!

Om ons helemaal onder te dompelen in de sfeer van toen zal Gilbert De Nockere de spelers muzikaal begeleiden op het veld met de nummers die hij toen schreef naar aanleiding van de sportieve successen van SK Beveren.

 

Hieronder nog eens een overzicht van de geplande reünies van oud-SKB’ers.

  •            W-B – Sporting Charleroi (13-12): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 60
  •            W-B – Zulte Waregem (17-01): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 70
  •            W-B – KV Mechelen (31-01): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 80
  •            W-B – KV Kortrijk (14-02): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 90
  •            W-B – KAA Gent (28-02): spelers & trainers uit het SKB van de jaren 2000