Go back

W-B wint extra oefenduel bij RAFC (1-2)

Tekst & Foto: Ward Callens

Wijziging in de trainingskalender van Guido Brepoels: de veldtrainingen op de Freethiel maakten dinsdag plaats voor een extra oefenwedstrijd. Om 11.00 u. werd op de Bosuil tweedeklasser R. Antwerp FC partij gegeven. W-B won zijn duel met de Great Old met 1-2. Aboubakar Oumarou, net als tegen Racing Mechelen weer tussen de lijnen bij geel-blauw, zorgde voor de openingstreffer door een hoekschop van Robin Henkens in doel te koppen. Vervolgens maakte Stallone Limbombe gelijk voor rood-wit. Uiteindelijk was het Ibou Sawaneh die tien minuten voor tijd de eindstand vastlegde na een mooie individuele actie en beheerste afwerking.

Voor Waasland-Beveren kwamen volgende spelers in actie: Colin Coosemans, Kenny Steppe, Benny Rogiest, Cédric D’Ulivo, Robson Severino da Silva, Hugo Sousa, Wouter Corstjens, Niels De Pauw, Hrvoje Cale, Daimy Deflem, Siebe Blondelle, Robin Henkens, David Hubert, Zakaria M’Sila, Arne Van den Eynde, Alec Luyckx, Aboubakar Oumarou, Renaud Emond, Ibou Sawaneh en Ante Vukusic. Mijusko Bojovic en Arthur Irawan volgden een individueel aangepast programma. De overige spelers werd rust gegund.