Go back

Freethielnieuws: Luyckx en Sousa trainen apart

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Woensdag is rustdag op de Freethiel. Geen groepstrainingen dus, wel individueel werk. Alec Luyckx en Mijusko Bojovic trainden apart. Luyckx zal donderdag wellicht aansluiten bij de groepstrainingen. Hugo Sousa volgt voorlopig een individueel programma. De verdediger ondervindt nog hinder aan het bovenbeen.

Dinsdagavond werd er in Puyenbeke een trainingsduel afgewerkt tegen tweedeprovincialer Klauwaerts Kemzeke. Bij W-B verschenen de jongere spelers uit de A-kern aan de aftrap die afgelopen weekend niet in de wedstrijdselectie zaten tegen KRC Genk, aangevuld met enkele beloften. Jonas Ivens, die op de Freethiel zijn conditie onderhoudt, speelde 90 minuten mee. Voor de goede orde: het werd 2-0. Doelpunten van Arne Van den Eynde en Zakaria M’Sila.