Go back

Freethielnieuws: Steppe en Sousa trainen individueel

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Vandaag, woensdag 18 februari, stond er een veldtraining op het programma op de Freethiel met daarvoor een indoorsessie blessurepreventie en theorie. Kenny Steppe trainde niet mee met de groep. Hij volgde nog een individueel programma. Ook Hugo Sousa werkt apart. Hij is twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Standard Luik. Mijusko Bojovic en Jorn Vermeulen vervolgen hun revalidatie bij de kiné.

Dinsdagavond werd er in het Puyenbekestadion een extra oefenduel gespeeld tegen eersteprovincialer Svelta Melsele. Van de A-kern kwamen Benny Rogiest, Kevin Osei, Zakaria M’Sila, Daimy Deflem en Arne Van den Eynde in actie. Het werd 2-1. De Beverse doelpunten werden gemaakt door Van den Eynde en belofte Remco Pieters. Daags voordien hadden de beloften een 3-3-gelijkspel geboekt tegen KAA Gent. Dylan De Belder lukte een zuivere hattrick.

 

Praktische mededeling: De ticketverkoop voor onze laatste twee thuiswedstrijden in de reguliere competitie, op zondag 1 maart tegen KAA Gent en op zondag 15 maart tegen Sporting Lokeren, is opgestart in het systeem. Supporters kunnen dus tijdens de openingstijden van het secretariaat terecht bij ons voor toegangskaarten. Let op: op de dag van de wedstrijd tegen Lokeren, 15 maart, zullen de loketten gesloten blijven. Tickets voor die wedstrijd zijn dus enkel te verkrijgen in voorverkoop!