Go back

Guido Brepoels: “Enorm tevreden met deze drie punten!”

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Enorme ontlading in het Freethielstadion na de eerste zege van Waasland-Beveren onder Guido Brepoels. De veldmeester zelf was meer dan tevreden met de drie punten. “Na de wedstrijd zag ik 18 spelers die het gevoel hadden dat ze net kampioen geworden waren. Dat is een goed teken! De mentaliteit van de groep is schitterend. Dat zag je op het veld, ze hebben er echt voor gestreden. Maar we moeten rustig blijven nu. Iedere week zetten we een stap vooruit en dat moeten we blijven doen, vergelijk deze wedstrijd maar met die tegen Zulte Waregem. Je ziet dat het kan, ook tegen KV Kortrijk. Ik heb niet gevreesd voor een scenario zoals tegen KV Mechelen. Het puntenverlies in Genk ligt me wel nog op de maag.”

“Ik ben erg tevreden met deze overwinning en de uitslagen van de andere wedstrijden, maar we zijn nog te slordig in balbezit. Dat is onze volgende stap. Onze organisatie stond er wel vandaag. Ik blijf niet te lang stilstaan bij deze overwinning. Ik ben al bezig met onze wedstrijd tegen Standard Luik. We moeten blijven focussen op onze volgende match”, aldus Brepoels.