Go back

Ook voor W-B – KV Kortrijk weer huldiging oud-spelers SKB

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Zaterdag staat er weer een reünie en huldiging van oud-spelers en -trainers van KSK Beveren op het programma. Ditmaal ontvangen we de SKB’ers uit de jaren 90. Zoals bij de vorige edities worden de aanwezige oud-spelers een kwartiertje voor de aftrap van onze wedstrijd tegen KV Kortrijk gehuldigd op het plein. Daarnaast zullen zij samen de wedstrijd kunnen volgen en wordt er een gedeelte van onze Business Club ingericht voor hen zodat zij in een gezellige omgeving herinneringen kunnen ophalen zolang zij dat willen.

Na de succesvolle vorige edities, belooft de hereniging van oud-spelers en-trainers ook op Valentijnsdag een schot in de roos te worden. Al heel wat grote namen uit het Beveren van de jaren 90 staan intussen op de lijst van aanwezigen: Hervé Van Overtvelt, Kristof Imschoot, Hans Belligh, Jacky Boonen, Gunter De Meyer, Julien Lodders, Danny Pfaff, Franky Frans en Bart Van den Eede om er maar enkelen te noemen. Benieuwd wie er nog allemaal komt? Wees zaterdag dan tijdig present op de Freethiel voor de huldiging van deze kanjers!

Na zaterdag 14 februari volgt nog één reünie van oud-SKB’ers, namelijk die van de spelers en trainers uit de nillies op zondag 1 maart voor aanvang van W-B – KAA Gent.