Go back

Valentijn: gratis toegang voor alle vrouwen bij W-B – Kortrijk!

Op 14 februari is het weer Valentijn. En die zaterdag geven we ook KV Kortrijk partij. Geen probleem, een hartverscheurende keuze maken -een avondje Freethiel of een romantische tête-à-tête met vrouwlief- hoeft niet. Neem gewoon je partner mee naar het stadion, want alle vrouwen en meisjes krijgen gratis toegang voor ons duel met KVK. Van een win-winsituatie gesproken!

Zaterdag 14 februari staat volledig in het teken van Sint-Valentijn en de liefde. Niet alleen verwelkomen we met veel plezier al onze vrouwelijke supporters én lieftallige wederhelften van onze mannelijke fans -graag gedaan, heren. Speciaal voor Saint-Amour tonen we onszelf eens van onze meest romantische kant. Zo laten we die avond de betere Knuffelrock-hits uit de speakers galmen. Maar er is meer: via onze ‘Kiss Cam’ en ‘Twitterfeed’ krijgen verliefde zielen de kans om hun liefde te delen met alle aanwezigen!

Op ons scorebord projecteren we de leukste tweets die op Twitter passeren met de hashtag #wbevalentijn. Verklaar zaterdag dus zeker je liefde aan je partner, secret crush of -waarom niet- onze spelers. Wij geven je graag een extra duwtje in de rug. Iedereen zal het gezien hebben! Onze Kiss Cam zal in de tribunes speuren naar verliefde koppeltjes die hun liefde voor elkaar willen delen met de rest van de W-B-familie. Valentijn vieren doe je zaterdag dus op de Freethiel!

Praktisch: de actie is geldig voor de vakken A, C, F, G, H en staantribune E. Wens je een specifiek zitje te reserveren (bvb. naast partner, afhankelijk van beschikbaarheid), dien je op voorhand langs te komen bij het secretariaat. Actie ook geldig voor de wedstrijd aan de loketten, maar dan kunnen er geen specifieke plaatsen voorzien worden. Ben je al abonnee (als vrouw)? Dan hebben wij een kleine attentie voor jou! Die wordt zaterdag voor de wedstrijd uitgedeeld aan de toegangspoorten.