Go back

Begijn Le Bleu: “Ik heb vertrouwen in de goede afloop”

Tekst: Ward Callens & Robin Maes - Foto: Kevin Reyns

Zondag kent Waasland-Beveren zijn lot: speelt het dit seizoen Play-off II of III? Die beslissing valt op de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Wase derby tegen Sporting Lokeren. Spanning troef, cabaretier en W-B-supporter Begijn Le Bleu kijkt uit naar de ontknoping. “Op de laatste speeldag het kunnen afmaken in de derby tegen Lokeren? Ik vind dat geweldig.”

“Wat een suspense, stress en spektakel samen. Ik heb vertrouwen in een goede afloop, maar het zal helemaal niet makkelijk worden. Dit seizoen is het al te vaak net niet geweest. Het is frustrerend om als supporter te zien dat er wel genoeg potentieel is, maar het er niet zo vaak uitkomt. Dit Waasland-Beveren verdient altijd om in eerste klasse te spelen!”, meent de foute vriend.

Begijn Le Bleu is al decennialang supporter van SK beveren en nadien Waasland-Beveren. “We zijn nooit veranderd. Nog steeds de lokale passie, ondanks de moeilijke tijden blijven we een team waarvan iedereen schrik heeft”, spreekt de comedian zijn liefde voor de club uit. “Niemand speelt ons zomaar weg. W-B is nog steeds de club van het volk, klein maar beresterk.”

Het volledige interview met Begijn Le Bleu is te lezen in de volgende editie van Waasland-Beveren Magazine, dat op zondag 15 maart gratis te verkrijgen is in het stadion voor de wedstrijd tegen Sporting Lokeren.