Go back

Daimy Deflem kroont zich tot beste FIFA15-speler van W-B

Tekst: Martijn De Jonge - Foto's: Mindshake & Martijn De Jonge

Daimy Deflem heeft zich donderdag gekroond tot de beste FIFA15-speler van Waasland-Beveren! In het spelershome won hij de finale van het FIFA15-toernooi van zijn collega Arthur Irawan. Deflem won na verlengingen en strafschoppen en mag W-B vertegenwoordigen op het overkoepelende toernooi tegen de winnaars van de andere JPL-clubs.

Nadat Deflem zowel Floriano Vanzo, Dylan De Belder als Niels De Pauw achter zich liet in de poulewedstrijden, mocht hij het opnemen tegen Arthur Irawan. Die laatste had eerder al Rachid Bourabia, Aboubakar Oumarou en Robin Henkens verslagen in de poules. Waar Irawan koos voor het team vol legendes (Classic XI), koos Deflem ervoor om met Borussia Dortmund te spelen. Na een spannende, maar doelpuntloze wedstrijd werd de finale beslecht na penalty’s. In de strafschoppenreeks bleek Deflem stressbestendiger en werd hij gekroond tot FIFA15-koning van de ploeg. Proficiat, Daimy!

IMG_2180kl