Go back

Freethielnieuws: Emond traint weer mee met de groep

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

De spelers van Waasland-Beveren verschenen vandaag weer op de grasmat voor de ochtendtraining. Mét Renaud Emond, de spits is hersteld van zijn liesblessure en kan weer volop meetrainen met de groep. Het was overigens een uitgedunde selectie, een vijftal spelers volgde een aangepast programma. Zo bleef Cédric D’Ulivo binnen bij de kiné. De rechtsachter ondervond nog hinder aan de enkel nadat hij zondag geblesseerd uitviel in de partij tegen KAA Gent. Ook David Destorme en Floriano Vanzo trainen apart. Vanzo had vorige maandag een blessure aan de bil opgelopen tijdens de beloftewedstrijd tegen KV Mechelen. Daimy Deflem was ziek.

Mijusko Bojovic en Ibou Sawaneh trainden apart op het veld. Bojovic traint al even met de bal. Zijn revalidatie verloopt gunstig, de verdediger mag stilaan gaan uitkijken naar de groepstrainingen. Mogelijk kan hij binnen enkele weken aansluiting maken. Ibou heeft nog last aan de kuit en traint voorlopig ook individueel. Woensdag hebben de spelers hun wekelijkse rustdag.