Go back

Guido Brepoels: “Zoiets maak je nooit meer mee”

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

“Ik ben blij dat alle ploegen vandaag hun job gedaan hebben, dat er geen geschenkjes werden uitgedeeld”, zei een dolgelukkige Guido Brepoels na afloop van het gelijkspel tegen Sporting Lokeren, genoeg voor het behoud in de Jupiler Pro League. “Na negentig minuten speelden we nog Play-off III, dan werd het plots 2-2 in Cercle Brugge – KV Mechelen. Zoiets maak je nooit meer mee in je leven. Er bestaat dan toch iets daarboven.” (lacht)

“In de kleedkamer was er een enorme ontlading. Het mooiste was dat iedereen samen kwam om te vieren. We zijn echt een hecht team. Hier hebben we maanden keihard voor gewerkt. Ik ben blij voor iedereen die aan de club verbonden is. Hoe ik ga vieren? Nog niet met alcohol, ik vast nog.”