Go back

Guido Brepoels: “We hebben het heft in eigen handen”

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Zondag valt de beslissing voor W-B: Play-off II of Play-off III? Om 16.15 u., na de derby tegen Sporting Lokeren, weten we meer. Zenuwen zijn er bij trainer Guido Brepoels nog niet. “Wat gezonde nervositeit hoort erbij, maar ikzelf ben niet zenuwachtig. Ik heb alle vertrouwen in een goede afloop. Het belangrijkste voor ons is de jongens goed voorbereiden en ze goed in de wedstrijd brengen. We hebben het in eigen handen en kunnen het zelf afmaken. Dat is toch mooi?”

“De sfeer in de groep is uitstekend”, gaat hij verder. “Dat is een goed teken. Ik vind dat ook belangrijk als coach. De spelers zijn hongerig. Nu moeten we dan ook toeslaan. Dat onze tegenstander van zondag Lokeren heet is niet van belang. Het gaat erom hoe onze spelers daar mee omgaan. Wij moeten vooral zien dat we in de wedstrijd blijven en kansen creëren.”