Go back

Spelersreacties na Waasland-Beveren – Sporting Lokeren (0-0)

Tekst: Birger Vanduyfhuys & Martijn De Jonge - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren verzekerde zich zondag van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. Doelman Kenny Steppe, die zijn netten schoon hield, genoot na de wedstrijd. “De hele groep was enorm uitgelaten. Wat een scoreverloop was me dat in Brugge. Ik denk dat we KV Mechelen mogen bedanken dat ze, ondanks een dubbele achterstand, er nog vol voor gingen. Ons gelijkspel was hierdoor voldoende voor een verlengd verblijf in eerste klasse. Over mijn toekomst kan ik nog niet veel kwijt. De onderhandelingen zijn aan de gang en ik heb zeker de intentie om een verlenging aan te gaan!”

Ook topscorer Renaud Emond was volledig onder indruk van wat er allemaal gebeurde. “Ik kan het nog altijd niet geloven, we hebben het gehaald! Wat een ontlading! Het zag er voor lange tijd niet goed uit, maar ik denk dat we toch eens mogen knipogen naar KV Mechelen als we ze tegenkomen in Play-off II. Zonder hun hulp waren het nog lange weken geweest. Nu mogen we een weekje de batterijen opladen. Nadien mogen we ons opmaken voor de nacompetitie, we zien wel wat dat geeft!”