Go back

Stuur ons een vraag voor je favoriete speler en win leuke prijzen!

Wil jij graag weten waaraan Renaud Emond zijn doelpunteninstinct te danken heeft, waar Kenny Steppe voor het eerst tegen een bal trapte of welke de favoriete plekjes in België zijn van Milos Maric? Kortom, heb jij een prangende vraag voor een van deze spelers?

Stuur ze dan door naar info@waasland-beveren.be en maak kans op een duoticket voor een thuiswedstrijd van W-B in Play-off II naar keuze! De 10 origineelste vragen worden beloond met een duoticket én met een unieke wimpel gesigneerd door de speler voor wie de vraag is bestemd.

De leukste vragen worden voorgelegd aan de spelers (Emond, Steppe en Maric) en verschijnen nadien als video op de website en onze sociale mediakanalen. Benieuwd naar hun antwoorden? Hou dan zeker de website in de gaten.

 

Praktisch: Wij ontvangen graag uw vragen voor zondag 12 april. De video van het interview met jouw vragen voor de drie spelers mag je verwachten tegen eind april.