Go back

W-B neemt afscheid van Ante Vukusic

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Ante Vukusic verlaat Waasland-Beveren voor de start van de play-offs. Dat zijn beide partijen in onderling overleg overeen gekomen. De Kroatische spits trekt aan het einde van de maand maart de deur van de Freethiel achter zich dicht. Gezien zijn lopende verbintenis met zijn moederclub, Pescara Calcio, en de voorwaarden voor een eventuele definitieve overstap, behoort een verlengd verblijf in Beveren niet tot de mogelijkheden. Waasland-Beveren geeft er bovendien de voorkeur aan in de nakende play-offs meer kansen te bieden aan enkele jongere spelers in de kern, dit met het oog op volgend seizoen.

De 23-jarige Vukusic kwam het voorbije seizoen 15 keer in actie en deed daarin drie keer de netten trillen. De afgelopen weken kwam hij niet meer aan spelen toe. Vukusic werd onlangs vader en trekt eerstdaags terug naar Kroatië om zijn familie te vervoegen. Wij houden eraan Ante te danken voor zijn inzet tijdens het voorbije jaar en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.