Go back

Wilmet langer op de Freethiel, Cale verlaat W-B na play-offs

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Jonathan Wilmet mag zich ook volgend seizoen speler van Waasland-Beveren noemen. De optie in het contract van de 29-jarige flankspeler, die in januari op huurbasis overkwam van KV Oostende,  werd automatisch verlengd op basis van zijn aantal gespeelde wedstrijden voor W-B. Wilmet startte sinds zijn komst op de Freethiel in zeven wedstrijden en was invaller in één duel. Hij miste sinds zijn debuut met andere woorden geen enkele partij in de reguliere competitie.

De optie in de aflopende verbintenis met Hrvoje Cale werd dan weer niet gelicht. De 30-jarige verdediger is na dit seizoen dus transfervrij en mag uitkijken naar een andere club. De Kroaat was twee jaar actief bij W-B. Hij verlaat de club aan het einde van het seizoen. De clubleiding dankt Cale voor zijn toewijding en wenst hem veel succes toe in het vervolg van zijn carrière.