Go back

Freethielnieuws 21-04: Vandam en Bourabia trainen individueel

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Er werd dinsdag twee keer getraind op de Freethiel, voor en na de gemeenschappelijke lunch. Een aantal spelers moest de groepstrainingen aan zich voorbij laten gaan. Jorn Vermeulen en Hugo Sousa zijn revaliderende. Mijusko Bojovic (heup) en Wouter Corstjens (nek) werken eveneens nog steeds individueel, net als Jerry Vandam, die hinder ondervindt aan de hamstrings. Cédric D’Ulivo bleef ziek thuis en ook Rachid Bourabia volgde een apart programma. De middenvelder kampt met pijn aan de rug.

Maandagavond traden de beloften van Waasland-Beveren weer in actie. Er stond een competitieduel tegen Sporting Charleroi op het programma. De wedstrijd in het Puyenbekestadion eindigde op 0-3 in het voordeel van de bezoekers, die met een vijftal A-kernspelers waren afgezakt naar Sint-Niklaas. Na een mindere eerste helft, kwam W-B een stuk beter voor de dag na de pauze. Scoren zat er echter niet meer in voor de jonge Leeuwen, die het zonder spelers uit de hoofdmacht moesten stellen. Op maandag 27 april spelen de beloften van trainer Tim Bavré hun volgende competitiematch, op bezoek bij KAA Gent.