Go back

Freethielnieuws 28-04: Wilmet en Luyckx in lappenmand

Jonathan Wilmet en Alec Luyckx liggen in de lappenmand. Wilmet kampt met een rugblessure, Alec Luyckx met een kwetsuur aan de enkel, opgelopen in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Zulte Waregem. Bijkomend onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de blessures zijn. Zo laat Luyckx donderdag een scan uitvoeren. De spelers volgen voorlopig een aangepast programma. Mijusko Bojovic, Hugo Sousa en Jorn Vermeulen trainen ook nog steeds individueel. De groepstraining werd dinsdag geleid door David Destorme in het kader van zijn UEFA A-opleiding.

Hrvoje Cale werkte dinsdag zijn laatste groepstraining bij Waasland-Beveren af. De Kroaat keert eerstdaags terug naar zijn geboorteland en mag op zoek naar een nieuwe club. Arne Van den Eynde tekende dan weer een contract van één seizoen bij derdeklasser KSV Bornem. Wij wensen beide spelers alvast veel succes toe in het verdere verloop van hun carrière!