Go back

Guido Brepoels: “Maar viertal spelers op niveau”

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Trainer Guido Brepoels was hard voor zijn spelers na de nederlaag tegen KRC Genk. “Er waren bij ons maar een viertal spelers op niveau”, zei hij na de match zonder verbloemen. “Sommigen beseffen niet dat ze prof zijn. Ik heb het dan niet over de jongeren. De spelers in kwestie zullen wel weten over wie het gaat.” Brepoels was duidelijk ontevreden over de prestatie van zijn pupillen. “Ik vond het geen goede wedstrijd van twee kanten. Een typische Play-off II-match aan een laag tempo.”

“Twee versnellingen van Genk volstonden voor de 0-2,” vervolgde hij. “Een paar spelers kregen vandaag opnieuw hun kans, maar hebben niet kunnen brengen wat er van hen verwacht werd.” Tegen Zulte Waregem zal de Limburger alvast opnieuw enkele jongeren laten opdraven. “Enkele jongeren zullen weer kansen krijgen. Maar zij kunnen alleen maar presteren als de rest van het team presteert,” concludeert de veldmeester.