Go back

Vrijdag 22 mei: jobbeurs op de Freethiel!

Werken in onze grensstreek… scoort! Dat is de slogan van de jobbeurs die EGTS Linieland van Waas en Hulst, Waasland-Beveren en enkele partners organiseren op vrijdag 22 mei. Werkzoekenden kunnen die dag tussen 10.00 en 16.00 u. een bezoekje brengen aan de verschillende standen op de Freethiel.

De jobbeurs is een realisatie van volgende partners: EGTS Linieland van Waas en Hulst, Waasland-Beveren, VDAB, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren. Ook de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Stekene en Sint-Gillis-Waas ondersteunen het project. Er wordt tijdens de jobbeurs een gratis pendelbus ingelegd tussen Hulst en Beveren en er worden infosessies gegeven over grensarbeid.

Indien uw bedrijf nog op zoek is naar extra werkkrachten, is de jobbeurs misschien wel dé ideale gelegenheid om personeel aan te werven. Bedrijven die een stand willen opzetten op de jobbeurs, kunnen zich nog steeds aanmelden. Inschrijven kan via www.egtslinieland.eu/nl/jobbeurs. De uiterste inschrijfdatum is 30 april 2015.